Blandmedia med foto och akvarellfärg

Jag hade lite tråkigt häromdagen och det var bra för det fick lite fart på min kreativitet. Började experimentera med att göra kollage av mina bilder och måla på dem med både akvarell och akrylfärg. Det blev kanske inte så där jättebra med en gång. Jag behöver öva mycket mer men det kan bli riktigt häftiga bilder när jag väl får kläm på allt hoppas jag. Måste köpa lite fler penslar för det tar evigheter att måla en större yta med de tunna jag har. Men det blir bra och distinkta linjer med dem, det gillas. Vi har porträttfoto som nästa kursblock på utbildningen och jag tänker mig att jag ska försöka handkolorera några porträttfoton för att få samma känsla som bilder från början av 1900-talet. Ja, jag vet det går att göra digitalt men det är inte lika roligt och det blir faktiskt inte heller samma känsla i bilden. Dessutom är det skönt att jobba analogt mellan varven.

(Visited 1 times, 1 visits today)