Hur klantig får man vara…..

Ibland undrar jag verkligen hur min hjärna fungerar, känns som den liksom hänger upp sig och så fungerar ingenting.

Tappade datorn för ett par dagar sedan, det låter kanske inte dumt tänker du, det kan hända vem som helst. Det kan det ju i och för sig, men jag tappade den för att jag var för lat för att packa in min väska då datorn skulle få plats i den, så jag satte fast den på pakethållaren på cykeln…….

Som du säkert har förstått så gick det inte speciellt bra…. en sväng och datorn for i backen och har inte startat sedan dess…… Jag är helt beroende av en dator så det var inte mycket att be för, ett sms till Ferratum och sedan klicka hem en ny dator. Tack gode gud för att jag har en extern hårddisk i alla fall där jag regelbundet lägger över allt, annars hade detta varit en fullständig katastrof.

Så med detta inlägget vill jag säga två saker – var noga med backuper och ha aldrig datorn på pakethållaren.

tappad dator

(Visited 57 times, 1 visits today)