Kamera i bilen

En kul grej som jag har börjat experimentera med är att ha en kamera i bilen, så kallad dashcam. Dessa videokameror är portabla och är avsedda för att filma när man kör bil. Du har säkert sett filmer som poliserna både i Sverige och USA har spelat in under biljakter och när de har stoppat trafikanter som har kört vårdslöst. Det bästa med en dashcam är att den börjar spela in direkt så fort bilen startar och inspelningen avslutas när motorn stängs av. Jag testade en sådan kamera när jag åkte bil med en kompis i förra veckan. Kameran hade jag hade köpt i en butik där man kan köpa bilreservdelar. Jag filmade och studerade filmen i efterhand. Det är inte klokt så mycket det mänskliga ögat missar när man är ute i trafiken. Vilket jag tycker är riktigt spännande och tänker experimentera vidare med.

Kamera i bilen med du kör

(Visited 1 times, 1 visits today)