Köpt en ny fotorigg

Jag har tänkt börja satsa lite mer på rörliga bilder, det är verkligen superkul, och helt annorlunda än att ta stillbilder. Fotoriggen är till för att stabilisera kameran, ungefär som ett stativ som går att flytta på. Eftersom jag vet med mig att jag ibland är lite klantig köper jag alltid till en försäkring när jag köper lite dyrare utrustning. Moderna försäkringar har sakförsäkringar som man köper ihop med utrustningen, enkelt och bra. Tillbaka till fotoriggen. Jag har testat att fotografera med helt handhållen kamera, men filmerna blir verkligen skakiga så fort man rör sig. Fotoriggen jag har köpt är till GoPro, en videokamera för att filma lite mer action. Det ska verkligen bli kul att testa i sommar, jag hoppas jag får chansen att filma lite vattensporter, och kanske mountainbike. Med lite tur hittar jag sedan uppdrag att filma idrottstävlingar och liknande.

GoPro filmar berg och vatten
Cykel från förarens perspektiv

(Visited 1 times, 1 visits today)