Livet är inte bara bra bilder

Nyligen hade vi ett projekt i skolan där jag jobbade tillsammans med en annan elev. Vi kom bra överens och det jobb vi gjorde blev riktigt fint. Hon är mycket duktig på fotografering och lärde mig en hel del saker jag inte tänkt på tidigare som gör fotograferingen enklare. Jag gav henne en komplimang för hennes fantastiska kamera och hon blev plötsligt tyst och såg mycket besvärad ut. Det visade sig att hon har stora ekonomiska problem tack vare att hon tagit flera smålån för att bland annat köpa bättre fotoutrustning. Hon berättade även att hon fått hjälp med skuldfinansiering, så efter många år, ser framtiden lite ljusare ut. Det slog mig att även om man träffar en person varje dag vet man inte alltid så mycket om personen i fråga. Vi har i alla fall blivit goda vänner och som sagt, skolarbetet vi gjorde fick högsta betyg.

Kvinna som håller kamera

(Visited 1 times, 1 visits today)