Magasinera din utrustning

Idag har jag på allvar börjat kolla på alternativ för att magasinera en del av min fotoutrustning. Jag har så svårt att göra mig av med prylar, och därför blir stativ, lampor, skärmar och gamla väskor liggande i min lilla lägenhet, trots att jag inte använder dem längre. I längden tar det ju upp ganska mycket plats och även om jag inte behöver ett helt magasinsförråd för enbart kamera-utrustningen, så tänkte jag att man kanske kan dela med någon annan, eller helt enkelt magasinera fler grejer, typ möbler. På 24Storage kan man välja på olika storlekar av förråd och jag måste nu bara bestämma mig för hur mycket plats jag faktiskt behöver hyra. Jag har ju till exempel en hel Super-8 projektor med tillhörande projektionsduk som jag köpte på loppis en gång för länge sedan. Kan inte säga att jag har använt den mycket, men den fungerar! Hur ska man då kunna göra sig av med den?

Många prylar blir det

(Visited 1 times, 1 visits today)