Skogspromenad med kameran

Häromdagen var jag ute på en långpromenad i skogen och så klart hade jag kameran med mig. Vädret var kyligt men klart och vackert men luften frisk och skön. Jag vandrade och stannade och tog bilder så snart jag såg något som fångade mitt intresse. Det blev en hel del bilder som jag är riktigt nöjd med. Bland annat fotade jag en trädstam och där fick jag riktigt fina bilder med levande färger och känsla. Funderar till och med på att se om jag kan måla av ett av fotografierna i akvarell. Kunde vara kul att testa! Det finns sajter där det finns mycket för konstnärer, jag kanske ska beställa lite färger och penslar. Nåväl, det får jag fundera över senare, nu skall jag koncentrera mig på mina härliga skogsbilder. Jag tror att jag kan använda flera av dem till en skoluppgift vi har framöver.

Trädstam i skog

(Visited 1 times, 1 visits today)